Tarieven

Tarieven 2017

 

Consultprijs:

60 euro ( dit is incl. 21 % BTW)

 

De gemiddelde duur van een consult is een uur. Houd er rekening mee dat een een intakegesprek

(= eerste consult) minimaal 1,5 uur duurt.

 

 

De extra kosten voor een consult op locatie zijn : 0,25 eurocent per kilometer.

Dit wanneer het in alle redelijkheid niet mogelijk is om naar de praktijk te komen en binnen een radius van 30 km.

Vanaf 10 oktober 2015 word ik door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed.

 

Vergoeding is afhankelijk van het door de verzekerde afgesloten verzekeringspakket in de aanvullende verzekering. Ik adviseer je daarom altijd zelf te informeren over afgesproken polisvoorwaarden bij je zorgverzekeraar.

 

NB:

Vanaf 2017 voldoen omstreeks 300 van onze therapeuten, behalve opgeleid op HBO-niveau, ook aan de Plato-eisen v.w.b. MBK of PsBK. Dat zijn onze registertherapeuten. Al onze therapeuten functioneren zelfstandig binnen de gezondheidszorg en staan onder toezicht en controle van de VVET.

Zij zijn verplicht zich te conformeren aan onze statuten en normdocumenten. Denk daarbij aan bijscholen, intervisie, visitatieplicht en inschrijven bij de stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hiermee conformeren zij zich aan het onafhankelijke Klacht- en Tuchtreglement voor de natuurgerichte gezondheidszorg van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).

 

Belangrijk : Wanneer je in aanmerking komt voor vergoeding gelieve je bsn nummer en je polisnummer op je zorgverzekeringspas bij het eerste consult mee te nemen.

 

De betaling is bij voorkeur à contant.