Heidi

 

Natuurgeneeskundig Therapeute, psychiatrisch verpleegkundige, moeder van een lief en pittig dametje en gek op het verfraaien en balanceren van mijn omgeving.

 

Sinds 1996 ben ik psychiatrisch verpleegkundige en heb op dat gebied ook de nodige ervaring opgedaan. Dit binnen zowel de Volwassenen- als ook de Kinder- & Jeugdpsychiatrie.

 

Tijdens mijn 4 jarige opleiding tot Energetisch therapeut bij de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Nederland heb ik mij vele technieken en inzichten eigen gemaakt die ter verbetering van levenskwaliteit ingezet kunnen worden.

 

Door op een holistische manier naar je te kijken, zie ik de hele persoon, en letterlijk alles wat invloed kan hebben op de klacht wordt bekeken. Wanneer eenmaal een verband gelegd is, en je je bewust wordt van de patronen in je leven, kunnen daadwerkelijk veranderingen doorgevoerd worden. Zodat je andere keuzes kunt leren maken die beter bij jou passen.

 

Wanneer je het onderliggende thema van een klacht opspoort en bewust maakt, verdwijnen er vaak zelfs méér klachten…. Razend interessante materie dus, en vanwege de unieke situatie van iedere cliënt, steeds weer erg boeiend.

 

Mijn kernkwaliteiten liggen vooral op het gebied van helder weten en het analyseren en leggen van holistische verbanden tussen de klacht en oorzaken in de levensloop.

Aan de hand daarvan ga ik aan het werk om, middels energie (her)verdeling in de vorm van Magnetiseren en therapeutische gesprekken, de balans terug te brengen en je weer zelfredzaam te maken…

 

Daarom is het nodig om jezelf (weer) te leren kennen. Neem de regie over je leven en leer balanceren, zodat je leven weer in evenwicht komt….

 

En wanneer je dat eventjes zelf niet redt?

 

Help ik je graag…..